Tahdikasta palvelua jo vuodesta 1993

Olemme yksi vanhimpia ohjelmapalveluyrityksiä Levin alueella. Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1993 ja pyöritämme toimintaa perheyrityksenä. Meidän päätuotteitamme ovat moottorikelkkasafarit, talvipukujen ja -kenkien vuokraus sekä moottorikelkkojen vuokraus. Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai hauskaa tekemistä perheen, ystävien ja työkavereiden kanssa, meiltä löytyy sinulle sopiva ratkaisu. Varmistamme, että vietät kanssamme ikimuistoisia hetkiä ajaen nelitahtisilla moottorikelkoillamme. Moottorikelkkaretket Lapin luontoon, henkeäsalpaaviin maisemiin, yli jäisten järvien ja läpi lumisten metsien, näyttävät sinulle aivan toisen puolen Levistä.

Tee varaus ja tule tekemään kanssamme upeita muistoja!

Ajankohtaista

❄️ Aurinko on sulattanut kelkkareittejä siihen malliin, että olemme lopettaneet kelkkailun tältä keväältä. Kiitämme kaikkia asiakkaitamme kuluneesta kaudesta ja toivotamme teidät tervetulleiksi jälleen ensi talvena!

❄️ Noudatamme yrityksessämme erityistä huolellisuutta varusteiden ja tilojen puhdistuksessa ja desinfioinnissa. Varusteet desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen, alushuput ja aluskäsineet pestään 60 asteessa. Saniteettitilat ja asiakastilan pinnat käsitellään useamman kerran päivässä.

❄️ Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä eli Smartum, Edenred, ePassi sekä Eazybreak käyvät maksuvälineenä!

 

      

 

Meillä voit maksaa kaikkien yleisten pankki-ja luottokorttien lisäksi Smartumilla, Edenredillä, ePassilla, Eazybreak:illa sekä käteisellä.