Tahdikasta palvelua jo vuodesta 1993

Olemme yksi vanhimpia ohjelmapalveluyrityksiä Levin alueella. Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1993 ja pyöritämme toimintaa perheyrityksenä. Meidän päätuotteitamme ovat moottorikelkkasafarit, talvipukujen ja -kenkien vuokraus sekä moottorikelkkojen vuokraus. Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai hauskaa tekemistä perheen, ystävien ja työkavereiden kanssa, meiltä löytyy sinulle sopiva ratkaisu. Varmistamme, että vietät kanssamme ikimuistoisia hetkiä ajaen nelitahtisilla moottorikelkoillamme. Moottorikelkkaretket Lapin luontoon, henkeäsalpaaviin maisemiin, yli jäisten järvien ja läpi lumisten metsien, näyttävät sinulle aivan toisen puolen Levistä.

Tee varaus ja tule tekemään kanssamme upeita muistoja!

Ajankohtaista

❄️ Olemme avoinna joka päivä klo 9 – 18.

❄️ Noudatamme yrityksessämme erityistä huolellisuutta varusteiden ja tilojen puhdistuksessa ja desinfioinnissa. Varusteet desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen, alushuput ja aluskäsineet pestään 60 asteessa. Saniteettitilat ja asiakastilan pinnat käsitellään useamman kerran päivässä.

❄️ Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä eli Smartum, Edenred, ePassi sekä Eazybreak käyvät maksuvälineenä!

❄️ Ohjeita koronaviruksen ehkäisyyn

  • tulethan safarille vain terveenä
  • käytä ulko-ovilla olevia käsien desinfiointipisteitä
  • käytä omia käsineitä mahdollisuuksien mukaan
  • pidä turvaväli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan mahdollisuuksien mukaan
  • käytäthän sisällä ollessasi kertakäyttöistä kasvomaskia

      

 

Meillä voit maksaa kaikkien yleisten pankki-ja luottokorttien lisäksi Smartumilla, Edenredillä, ePassilla, Eazybreak:illa sekä käteisellä.