Tahdikasta palvelua jo vuodesta 1993

Olemme yksi vanhimpia ohjelmapalveluyrityksiä Levin alueella. Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1993 ja pyöritämme toimintaa perheyrityksenä. Meidän päätuotteitamme ovat moottorikelkkasafarit, talvipukujen ja -kenkien vuokraus sekä moottorikelkkojen vuokraus. Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai hauskaa tekemistä perheen, ystävien ja työkavereiden kanssa, meiltä löytyy sinulle sopiva ratkaisu. Varmistamme, että vietät kanssamme ikimuistoisia hetkiä ajaen nelitahtisilla moottorikelkoillamme. Moottorikelkkaretket Lapin luontoon, henkeäsalpaaviin maisemiin, yli jäisten järvien ja läpi lumisten metsien, näyttävät sinulle aivan toisen puolen Levistä.

Tee varaus ja tule tekemään kanssamme upeita muistoja!

Ajankohtaista

❄️ Noudatamme yrityksessämme erityistä huolellisuutta varusteiden ja tilojen puhdistuksessa ja desinfioinnissa. Varusteet desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen, alushuput ja aluskäsineet pestään 60 asteessa sekä kierrätämme haalarit viikon sykleissä. Saniteettitilat ja asiakastilan pinnat käsitellään useamman kerran päivässä.

❄️ Unohtuiko kypärä kotiin? Tuliko riittävän lämpimät ulkovaatteet mukaan? Meiltä voit vuokrata lämpimän haalarin, kengät ja kypärän Levillä ollessasi. Varustevuokrauskohdasta löydät hinnat päiväksi tai koko viikoksi.

❄️ Meiltä voit ostaa myös lämpimät ja kevyet Kuoman kengät 40€/pari (koot 23-35) ja 60€/pari (koot 36-44). Kengät ovat esillä Levillä sijaitsevassa safaritalossa, emme toimita niitä matkahuollon tai postin kautta.

❄️ Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä eli Smartum, Edenred, ePassi sekä Eazybreak käyvät maksuvälineenä!

❄️ Ohjeita koronaviruksen ehkäisyyn

  • tulethan safarille vain terveenä
  • käytä ulko-ovilla olevia käsien desinfiointipisteitä
  • käytä omia käsineitä mahdollisuuksien mukaan
  • pidä turvaväli toisiin asiakkaisiin ja henkilökuntaan mahdollisuuksien mukaan
  • käytäthän sisällä ollessasi kertakäyttöistä kasvomaskia

      

 

Meillä voit maksaa kaikkien yleisten pankki-ja luottokorttien lisäksi Smartumilla, Edenredillä, ePassilla, Eazybreak:illa sekä käteisellä.