Tahdikasta palvelua jo vuodesta 1993

Olemme yksi vanhimpia ohjelmapalveluyrityksiä Levin alueella. Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1993 ja pyöritämme toimintaa perheyrityksenä. Meidän päätuotteitamme ovat moottorikelkkasafarit, talvipukujen ja -kenkien vuokraus sekä moottorikelkkojen vuokraus. Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai hauskaa tekemistä perheen, ystävien ja työkavereiden kanssa, meiltä löytyy sinulle sopiva ratkaisu. Varmistamme, että vietät kanssamme ikimuistoisia hetkiä ajaen nelitahtisilla moottorikelkoillamme. Moottorikelkkaretket Lapin luontoon, henkeäsalpaaviin maisemiin, yli jäisten järvien ja läpi lumisten metsien, näyttävät sinulle aivan toisen puolen Levistä.

Tee varaus ja tule tekemään kanssamme upeita muistoja!

Ajankohtaista

❄️ Olemme saaneet lisää lunta Leville ja reittejä on myös avattu enemmän. Halutessasi voit vuokrata moottorikelkan käyttöösi kahdesta tunnista koko päivän kestävälle retkelle. Annamme mielellämme hyviä vinkkejä reittivalintaan ja saat mukaasi myös moottorikelkkakartan. Kelkkamallit ja hinnat löydät kotisivuiltamme kohdasta vuokraus. Liikuntasetelit käyvät myös maksuvälineenä vuokraukseen. Ajovarusteet sisältyvät hintaan, ajoitpa yksin tai kaksin.

Kelkkaperheemme on kasvanut muutamalla uudella, kaksipaikkaisella kelkalla.

Haalareista löytyy myös paljon erikoismalleja, joten jokaiselle löytyy sopivat ajovarusteet kelkkailuelämystä varten.

❄️ Noudatamme yrityksessämme erityistä huolellisuutta varusteiden ja tilojen puhdistuksessa ja desinfioinnissa. Varusteet desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen, alushuput ja aluskäsineet pestään 60 asteessa. Saniteettitilat ja asiakastilan pinnat käsitellään useamman kerran päivässä.

❄️ Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä eli Smartum, Edenred, ePassi sekä Eazybreak käyvät maksuvälineenä!

 

      

 

Meillä voit maksaa kaikkien yleisten pankki-ja luottokorttien lisäksi Smartumilla, Edenredillä, ePassilla, Eazybreak:illa sekä käteisellä.