Tahdikasta palvelua jo vuodesta 1993

Olemme yksi vanhimpia ohjelmapalveluyrityksiä Levin alueella. Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1993 ja pyöritämme toimintaa perheyrityksenä. Meidän päätuotteitamme ovat moottorikelkkasafarit, talvipukujen ja -kenkien vuokraus sekä moottorikelkkojen vuokraus. Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai hauskaa tekemistä perheen, ystävien ja työkavereiden kanssa, meiltä löytyy sinulle sopiva ratkaisu. Varmistamme, että vietät kanssamme ikimuistoisia hetkiä ajaen nelitahtisilla moottorikelkoillamme. Moottorikelkkaretket Lapin luontoon, henkeäsalpaaviin maisemiin, yli jäisten järvien ja läpi lumisten metsien, näyttävät sinulle aivan toisen puolen Levistä.

Tee varaus ja tule tekemään kanssamme upeita muistoja!

Ajankohtaista

❄️ Soita, käy toimistolla tai lähetä sähköpostia halutessasi moottorikelkkasafarille. Meillä ei ole ns. vakiolähtöjä vaan järjestämme safareita sen mukaan kun on kysyntää.

Halutessasi voit vuokrata moottorikelkan käyttöösi kahdesta tunnista koko päivän kestävälle retkelle. Annamme mielellämme hyviä vinkkejä reittivalintaan ja saat mukaasi myös moottorikelkkakartan. Kelkkamallit ja hinnat löydät kotisivuiltamme kohdasta vuokraus. Ajovarusteet sisältyvät hintaan, ajoitpa yksin tai kaksin.

Kelkkaperheemme on kasvanut muutamalla uudella, kaksipaikkaisella kelkalla sekä muutamalla sporttisemmalla yhden hengen kelkalla.

Haalareista löytyy myös paljon erikoismalleja, joten jokaiselle löytyy sopivat ajovarusteet kelkkailuelämystä varten.

❄️ Meillä voit maksaa myös liikuntaseteleillä eli Smartum, Edenred ja ePassi käyvät maksuvälineenä!

 

      

 

Meillä voit maksaa kaikkien yleisten pankki-ja luottokorttien lisäksi Smartumilla, Edenredillä, ePassilla sekä käteisellä.