Tahdikasta palvelua jo vuodesta 1993

Olemme jo  vuonna 1993 Leville perustettu moottorikelkka-alan perheyritys. Meidän päätuotteitamme ovat moottorikelkkasafarit, talvipukujen ja -kenkien vuokraus sekä moottorikelkkojen vuokraus. Etsitpä sitten uusia kokemuksia, jännitystä tai hauskaa tekemistä perheen, ystävien ja työkavereiden kanssa, meiltä löytyy sinulle sopiva ratkaisu. Varmistamme, että vietät kanssamme ikimuistoisia hetkiä ajaen nelitahtisilla moottorikelkoillamme. Moottorikelkkaretket Lapin luontoon, henkeäsalpaaviin maisemiin, yli jäisten järvien ja läpi lumisten metsien, näyttävät sinulle aivan toisen puolen Levistä.

Tee varaus ja tule tekemään kanssamme upeita muistoja!

Ajankohtaista

❄️ Vallitsevan koronavirustilanteen vuoksi olemme päättäneet lopettaa kelkkailun lauantaina 28.3.20. Kiitämme kaikki asiakkaitamme kuluneesta talvesta ja toivotamme kaikki tervetulleiksi jälleen ensi talvena.

❄️ Tiedustelut ja varaukset kaudelle 2020-2021 puhelimitse puh. 040 5047364 tai sähköpostitse perhesafarit@perhesafarit.fi

      

 

Meillä voit maksaa kaikkien yleisten pankki-ja luottokorttien lisäksi Smartumilla, Edenredillä, Sporttipassilla sekä käteisellä.